Testování pečiva Baker street. Ochutnejte kvalitu, která se peče s láskou


95 % (34 hodnocení)
Hodnotit
Testování pečiva Baker street. Ochutnejte kvalitu, která se peče s láskou TryIn testování
TESTOVÁNÍ: Testování pečiva Baker street. Ochutnejte kvalitu, která se peče s láskou

Chléb, který vám připomene dětství, protože se připravuje podle tradiční a poctivé receptury? V rámci našeho testování pro vás k ochutnání máme hned dva bochníky z Baker street. Pozor, tahle dobrota je návyková! 

Na povrchu křupavý a uvnitř až neuvěřitelně vláčný. Že takový chleba, který rychle mizel ze stolu, uměla jen vaše babička? Pokud vám nikdy neprozradila recept, ale rozhodně si jeho chuť i šťastné dětství chcete znovu připomenout, můžete vyzkoušet křupavé novinky z Baker street!

Poctivost, preciznost a péče

Baker street – ručně vyráběné chleby z dobré adresy, přináší zákazníkům prémiové pečivo, které je vyrobeno z vlastního kvásku a několik hodin zrajícího těsta. Kombinací kvalitních ingrediencí a tradičního pekařského řemesla vznikají produkty, které si vychutnáte a pravidelně si najdou místo na vašem stole. Jejich základní složkou je kvásek, o který se pekaři starají s láskou a řemeslnou zručností, přičemž ho pravidělně přikrmují a dbají o jeho správné skladování.

Práce? Jedině ruční!

Pro Baker street je typická i ruční práce s těstem, při níž se projevuje pravé pekařské mistrovství a zručnost. Nejdůležitější částí je jeho formování. Když těsto získá ten správný tvar, potřebuje čas, aby si odpočinulo v ošatkách. Zajímvostí je, že zraje čtyři hodiny a kyne 12 hodin, což ho odlišuje od „obyčejného“ pečiva. Každý bochník je jedinečný i proto, že na něm pekař vytvoří řez, čím se daný chlebík liší od ostatních. Že se vám takový přístup jako za „starých dobrých časů“ opravdu zamlouvá? Nezbývá, než ochutnat… Aktuálně hledáme 25 testerek z Prahy a okolí, které si hned dva voňavé bochníky vyzvednou v sídle naší společnosti. Budete jednou z nich? Pak své chuťové buňky pomalu připravte na tohle!

Kváskový semínkový chléb

Pšeničná mouka, kvásek, pekařský cit a lněná, slunečnicová a dýňová semínka. To je on! Tuhle křupavou parádu si můžete naservírovat třeba s máslem, grilovanou hruškou, prosciuttem, piniovými ořechy a hroznovým vínem. Jeden krajíc asi stačit nebude! Co dalšího se testuje?

Kváskový pšeničný chléb

Tato chuťovka získala prestižní ocenění Vítězný chléb roku 2021. I při její přípravě se kladne důraz na základní suroviny a zodpovědný přístup. A přímo si žádá o to, abyste ji obložila cherry rajčaty a mozzarellou, s čímž si bude krásně notovat kapka olivového oleje. Už se vám sbíhají sliny? Nezapomeňte se přihlásit do našeho testování!

Chleby si testerky vyzvednou 24.5. mezi 9. - 16. hodinou v kanceláři společnosti OMAX Holding s.r.o., Bucharova 1281/2, Praha.

Pro více informací navštivte internetové stránky www.baker-st.cz

Cena testovacího balíčku: 160 Kč

Fotografie

Videa

Chléb, který vám připomene dětství, protože se připravuje podle tradiční a poctivé receptury? V rámci našeho testování pro vás k ochutnání máme hned dva bochníky z Baker street. Pozor, tahle dobrota je návyková! 

Na povrchu křupavý a uvnitř až neuvěřitelně vláčný. Že takový chleba, který rychle mizel ze stolu, uměla jen vaše babička? Pokud vám nikdy neprozradila recept, ale rozhodně si jeho chuť i šťastné dětství chcete znovu připomenout, můžete vyzkoušet křupavé novinky z Baker street!

Poctivost, preciznost a péče

Baker street – ručně vyráběné chleby z dobré adresy, přináší zákazníkům prémiové pečivo, které je vyrobeno z vlastního kvásku a několik hodin zrajícího těsta. Kombinací kvalitních ingrediencí a tradičního pekařského řemesla vznikají produkty, které si vychutnáte a pravidelně si najdou místo na vašem stole. Jejich základní složkou je kvásek, o který se pekaři starají s láskou a řemeslnou zručností, přičemž ho pravidělně přikrmují a dbají o jeho správné skladování.

Práce? Jedině ruční!

Pro Baker street je typická i ruční práce s těstem, při níž se projevuje pravé pekařské mistrovství a zručnost. Nejdůležitější částí je jeho formování. Když těsto získá ten správný tvar, potřebuje čas, aby si odpočinulo v ošatkách. Zajímvostí je, že zraje čtyři hodiny a kyne 12 hodin, což ho odlišuje od „obyčejného“ pečiva. Každý bochník je jedinečný i proto, že na něm pekař vytvoří řez, čím se daný chlebík liší od ostatních. Že se vám takový přístup jako za „starých dobrých časů“ opravdu zamlouvá? Nezbývá, než ochutnat… Aktuálně hledáme 25 testerek z Prahy a okolí, které si hned dva voňavé bochníky vyzvednou v sídle naší společnosti. Budete jednou z nich? Pak své chuťové buňky pomalu připravte na tohle!

Kváskový semínkový chléb

Pšeničná mouka, kvásek, pekařský cit a lněná, slunečnicová a dýňová semínka. To je on! Tuhle křupavou parádu si můžete naservírovat třeba s máslem, grilovanou hruškou, prosciuttem, piniovými ořechy a hroznovým vínem. Jeden krajíc asi stačit nebude! Co dalšího se testuje?

Kváskový pšeničný chléb

Tato chuťovka získala prestižní ocenění Vítězný chléb roku 2021. I při její přípravě se kladne důraz na základní suroviny a zodpovědný přístup. A přímo si žádá o to, abyste ji obložila cherry rajčaty a mozzarellou, s čímž si bude krásně notovat kapka olivového oleje. Už se vám sbíhají sliny? Nezapomeňte se přihlásit do našeho testování!

Chleby si testerky vyzvednou 24.5. mezi 9. - 16. hodinou v kanceláři společnosti OMAX Holding s.r.o., Bucharova 1281/2, Praha.

Pro více informací navštivte internetové stránky www.baker-st.cz

Cena testovacího balíčku: 160 Kč

Fotografie

Videa

Načítám...

  • video se zpracovává
t

  • video se zpracovává