

Jak rýži připravujeme? Každé zrnko pečlivě zbavíme slupek, omeleme a poté leštíme. Díky tomu je rýže krásně sypká a nadýchaná.
V čem rýže vyniká? Je přirozeně bezlepková. Výborně se hodí nejen jako příloha k pokrmům, ale také na zahuštění polévek či omáček. Patří mezi nejoblíbenější přílohové rýže.
Složení nutričních hodnot
-
Energetická hodnota:1480 kJ
353 kcal -
Tuky:
-
Sacharidy:
-
z toho cukry :
-
-
Bílkoviny:
-
Vláknina :
Jak rýži připravujeme? Každé zrnko pečlivě zbavíme slupek, omeleme a poté leštíme. Díky tomu je rýže krásně sypká a nadýchaná.
V čem rýže vyniká? Je přirozeně bezlepková. Výborně se hodí nejen jako příloha k pokrmům, ale také na zahuštění polévek či omáček. Patří mezi nejoblíbenější přílohové rýže.
Složení nutričních hodnot
-
Energetická hodnota:1480 kJ
353 kcal -
Tuky:
-
Sacharidy:
-
z toho cukry :
-
-
Bílkoviny:
-
Vláknina :
Načítám...