- Řemeslný, volně kynutý kváskový chléb s vysokým obsahem žitné mouky: 44 procent. - Je typický jednou dlouhou podélnou prasklinou na kůrce bochníku. - Vypečená novinka se opravdu povedla, což se potvrdilo i v soutěži Svazu pekařů a cukrářů Chléb roku 2020; - Odkolek Vypečený obsadil druhé místo v kategorii Chléb bez hranic a podpořil tak zlatý hattrick chlebů Odkolek, které získaly tituly Chléb roku 2018 (Odkolkův pecen, Mistrův chléb a konzumní chléb).
- Řemeslný, volně kynutý kváskový chléb s vysokým obsahem žitné mouky: 44 procent. - Je typický jednou dlouhou podélnou prasklinou na kůrce bochníku. - Vypečená novinka se opravdu povedla, což se potvrdilo i v soutěži Svazu pekařů a cukrářů Chléb roku 2020; - Odkolek Vypečený obsadil druhé místo v kategorii Chléb bez hranic a podpořil tak zlatý hattrick chlebů Odkolek, které získaly tituly Chléb roku 2018 (Odkolkův pecen, Mistrův chléb a konzumní chléb).
Načítám...