

Bio kefír. Vyrobený z plnotučného bio mléka bez standardizace obsahu tuku za pomoci mlékařských kultur z kefírových zrn. Tyto kultury jsou typické tvorbou plynu a kefírovou chutí.
Jak vyrábíme Olma Bio Kefír Do našeho bio mléka přidáváme směs bakterií mléčného kvašení a kvasinek z kefírových zrn.
Zrání pomocí kefírových zrn vychází z původního způsobu výroby kefíru na Kavkazu. Při kysání dochází k tvorbě plynu, malého množství alkoholu a aromatických látek. Díky tomu má náš Kefír perlivý charakter a typickou chuť.
Použité kultury, zejména kvasinky, jsou v něm stále živé a dále rostou. Jejich přirozenou vlastností je i tvorba plynu, nelekejte se proto, pokud je kartonek mírně nafouklý, není to vůbec na závadu.
Díky našemu unikátnímu receptu máte možnost ochutnat mléko zakysané v souladu s tisíciletou tradicí.
Složení nutričních hodnot
-
Energetická hodnota:272 kJ
65 kcal -
Tuky:
-
Sacharidy:
-
z toho cukry :
-
-
Bílkoviny:
Bio kefír. Vyrobený z plnotučného bio mléka bez standardizace obsahu tuku za pomoci mlékařských kultur z kefírových zrn. Tyto kultury jsou typické tvorbou plynu a kefírovou chutí.
Jak vyrábíme Olma Bio Kefír Do našeho bio mléka přidáváme směs bakterií mléčného kvašení a kvasinek z kefírových zrn.
Zrání pomocí kefírových zrn vychází z původního způsobu výroby kefíru na Kavkazu. Při kysání dochází k tvorbě plynu, malého množství alkoholu a aromatických látek. Díky tomu má náš Kefír perlivý charakter a typickou chuť.
Použité kultury, zejména kvasinky, jsou v něm stále živé a dále rostou. Jejich přirozenou vlastností je i tvorba plynu, nelekejte se proto, pokud je kartonek mírně nafouklý, není to vůbec na závadu.
Díky našemu unikátnímu receptu máte možnost ochutnat mléko zakysané v souladu s tisíciletou tradicí.
Složení nutričních hodnot
-
Energetická hodnota:272 kJ
65 kcal -
Tuky:
-
Sacharidy:
-
z toho cukry :
-
-
Bílkoviny:
Načítám...