

První vyrobení Bianco Casa Cinzano v r. 1757 se stalo důležitou kapitolou v historii koktejlů z Itálie. Díky autentické směsi bylin, koření a vína, jež nápoji dodávají jedinečnou hořkosladkou chuť, se dnes Cinzano těší oblibě po celém světě. Recept na přípravu je tajný, ale způsobů, jak si jej vychutnat, je mnoho: jednoduše se sodou a nebo jako ideální přísada do koktejlů.
První vyrobení Bianco Casa Cinzano v r. 1757 se stalo důležitou kapitolou v historii koktejlů z Itálie. Díky autentické směsi bylin, koření a vína, jež nápoji dodávají jedinečnou hořkosladkou chuť, se dnes Cinzano těší oblibě po celém světě. Recept na přípravu je tajný, ale způsobů, jak si jej vychutnat, je mnoho: jednoduše se sodou a nebo jako ideální přísada do koktejlů.
Načítám...