
Meggle Bezlaktózový smetanový dezert ke šlehání s vanilkovou příchutí 250g
Mléko a smetana
Bezlaktózová šlehačka ve spreji 250 g Oblíbená, praktická šlehačka ve spreji v bezlaktózové variantě Vás překvapí vynikající chutí a složením. Vynikající chuť nadýchané šlehačky skvěle doplní vaše dorty, moučníky, ovoce, zmrzlinu anebo čerstvě uvařenou kávu. Lahodná chuť šlehačky bez laktózy, obsah laktózy max. 0,01g na 100 ml. Bez přidaného cukru. Obsah tuku 22 %. Díky přirozeně sladší chuti si na bezlaktózových produktech pochutnají nejen lidé trpící laktózovou intolerancí, ale i příznivci kvalitních mléčných produktů. Laktóza neboli mléčný cukr je přirozenou součástí všech druhů mléčných produktů. Jedná se o dvojitý cukr (disacharid), který je díky enzymu laktázy štěpen na jednodušší cukry, a stává se tak lehce stravitelným. Z bezlaktózových výrobků MEGGLE byla laktóza odstraněna nejjemnějším způsobem, a to na úplném začátku výrobního procesu, kdy byl přidán enzym laktáza, díky kterému se laktóza obsažená v mléce mohla rozložit na jednoduché cukry galaktózu a glukózu. Bezlaktózové produkty MEGGLE jsou proto dobře snášeny a navíc obsahují všechny plnohodnotné přírodní složky: bílkoviny, tuky a vápník. Rozštěpená laktóza je sladší, což se promítlo i do bezlaktózových mléčných produktů MEGGLE, ale při zachování stejné energetické hodnoty “normálních” mléčných produktů. Více informací o bezlaktózových produktech naleznete na www.meggle.cz nebo www.bez-laktozy.cz
Složení nutričních hodnot
-
Energetická hodnota:1049 kJ
253 kcal -
Tuky:
-
Sacharidy:
-
z toho cukry :
-
-
Bílkoviny:
Bezlaktózová šlehačka ve spreji 250 g Oblíbená, praktická šlehačka ve spreji v bezlaktózové variantě Vás překvapí vynikající chutí a složením. Vynikající chuť nadýchané šlehačky skvěle doplní vaše dorty, moučníky, ovoce, zmrzlinu anebo čerstvě uvařenou kávu. Lahodná chuť šlehačky bez laktózy, obsah laktózy max. 0,01g na 100 ml. Bez přidaného cukru. Obsah tuku 22 %. Díky přirozeně sladší chuti si na bezlaktózových produktech pochutnají nejen lidé trpící laktózovou intolerancí, ale i příznivci kvalitních mléčných produktů. Laktóza neboli mléčný cukr je přirozenou součástí všech druhů mléčných produktů. Jedná se o dvojitý cukr (disacharid), který je díky enzymu laktázy štěpen na jednodušší cukry, a stává se tak lehce stravitelným. Z bezlaktózových výrobků MEGGLE byla laktóza odstraněna nejjemnějším způsobem, a to na úplném začátku výrobního procesu, kdy byl přidán enzym laktáza, díky kterému se laktóza obsažená v mléce mohla rozložit na jednoduché cukry galaktózu a glukózu. Bezlaktózové produkty MEGGLE jsou proto dobře snášeny a navíc obsahují všechny plnohodnotné přírodní složky: bílkoviny, tuky a vápník. Rozštěpená laktóza je sladší, což se promítlo i do bezlaktózových mléčných produktů MEGGLE, ale při zachování stejné energetické hodnoty “normálních” mléčných produktů. Více informací o bezlaktózových produktech naleznete na www.meggle.cz nebo www.bez-laktozy.cz
Složení nutričních hodnot
-
Energetická hodnota:1049 kJ
253 kcal -
Tuky:
-
Sacharidy:
-
z toho cukry :
-
-
Bílkoviny:
Načítám...