

Chlazená bageta FARMLAND s bylinkovým máslovým přípravkem 175 g Také zbožňujete onu báječnou chuť právě upečených francouzských baget, které přímo svádí ke chvilce zastavení a vychutnání si chvíle požitku z nadýchaného čerstvého pečiva? Společnost MEGGLE přináší možnost si pochutnat na těchto delikatesách v klidu domova. Pro svoji snadnou přípravu nabízejí širokou škálu použití, např. při grilování a zahradních party, večírcích, jako příloha k masu, k rybám, k těstovinám, salátům, jako rychlé občerstvení nebo jednoduše jen tak když máte chuť. Chlazená bageta FARMLAND ve variantě bílého pečiva Bageta s bylinkovým máslem je "bagetovou klasikou“. Okouzlí vás vůní a chutí čerstvých bylinek a jemného nádechu česneku, které se budou skvěle hodit k delikatesám z ryb, bílého masa a zeleniny, nebo jen tak jako pochoutka k vínu. Příprava je nekomplikovaná a rychlá – stačí ji jen dopéct v troubě při teplotě 180 °C – 200 °C po dobu zhruba 8- 10 minut dozlatova. Úspěch je vždy zaručený a nikdo jim neodolá. Hlubokým zmražením (-18 °C) prodloužíte trvanlivost bagety.
Složení nutričních hodnot
-
Energetická hodnota:1243 kJ
296 kcal -
Tuky:
-
Sacharidy:
-
z toho cukry :
-
-
Bílkoviny:
Chlazená bageta FARMLAND s bylinkovým máslovým přípravkem 175 g Také zbožňujete onu báječnou chuť právě upečených francouzských baget, které přímo svádí ke chvilce zastavení a vychutnání si chvíle požitku z nadýchaného čerstvého pečiva? Společnost MEGGLE přináší možnost si pochutnat na těchto delikatesách v klidu domova. Pro svoji snadnou přípravu nabízejí širokou škálu použití, např. při grilování a zahradních party, večírcích, jako příloha k masu, k rybám, k těstovinám, salátům, jako rychlé občerstvení nebo jednoduše jen tak když máte chuť. Chlazená bageta FARMLAND ve variantě bílého pečiva Bageta s bylinkovým máslem je "bagetovou klasikou“. Okouzlí vás vůní a chutí čerstvých bylinek a jemného nádechu česneku, které se budou skvěle hodit k delikatesám z ryb, bílého masa a zeleniny, nebo jen tak jako pochoutka k vínu. Příprava je nekomplikovaná a rychlá – stačí ji jen dopéct v troubě při teplotě 180 °C – 200 °C po dobu zhruba 8- 10 minut dozlatova. Úspěch je vždy zaručený a nikdo jim neodolá. Hlubokým zmražením (-18 °C) prodloužíte trvanlivost bagety.
Složení nutričních hodnot
-
Energetická hodnota:1243 kJ
296 kcal -
Tuky:
-
Sacharidy:
-
z toho cukry :
-
-
Bílkoviny:
Načítám...