

Maliny jsou ovoce s vysokým obsahem vitaminu C. Ten přispívá k normální činnosti imunitního systému a snížení míry únavy a vyčerpání.
Mrazem sušené ovoce Jedinečný postup zpracování zachovává v ovoci jeho plnohodnotnou chuť, barvu i aroma. Nepřichází o své vitaminy, minerály a další živiny.
Odborně se tento způsob výroby nazývá lyofilizace. Jedná se o proces, kdy se ovoce rychle zmrazí a poté vysuší při nízkém tlaku a teplotě. Při tomto způsobu konzervace není třeba používat siřičitany které mnohdy v tradičně sušeném ovoci můžeme najít.
Složení nutričních hodnot
-
Energetická hodnota:1236 kJ
295 kcal -
Tuky:
-
Sacharidy:
-
z toho cukry :
-
-
Bílkoviny:
-
Vláknina :
Maliny jsou ovoce s vysokým obsahem vitaminu C. Ten přispívá k normální činnosti imunitního systému a snížení míry únavy a vyčerpání.
Mrazem sušené ovoce Jedinečný postup zpracování zachovává v ovoci jeho plnohodnotnou chuť, barvu i aroma. Nepřichází o své vitaminy, minerály a další živiny.
Odborně se tento způsob výroby nazývá lyofilizace. Jedná se o proces, kdy se ovoce rychle zmrazí a poté vysuší při nízkém tlaku a teplotě. Při tomto způsobu konzervace není třeba používat siřičitany které mnohdy v tradičně sušeném ovoci můžeme najít.
Složení nutričních hodnot
-
Energetická hodnota:1236 kJ
295 kcal -
Tuky:
-
Sacharidy:
-
z toho cukry :
-
-
Bílkoviny:
-
Vláknina :
Načítám...